Tofaş’ta Galibiyet Sevinci

TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde yeni sezona sahasında oynadığı Eskişehir Basket mücadelesiyle başlayan Tofaş, ilk yarıda negatif bir görüntü ortaya koyup 16 sayı geriye düşmesine rağmen 2'nci yarıdaki iyi oyunuyla...

12 Ekim 2014 Pazar 12:42
Tofaş’ta Galibiyet Sevinci






TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde yeni sezona sahasında oynadığı Eskişehir Basket mücadelesiyle başlayan Tofaş, ilk yarıda negatif bir görüntü ortaya koyup 16 sayı geriye düşmesine rağmen 2'nci yarıdaki iyi oyunuyla galip gelmenin sevincini yaşadı.
"MAÇI ÇEVİRMEYİ BAŞARDIK"
Tofaş antrenörü Erhan Toker, takım olarak istikrarı yakalamak istediklerini söylerken, "Gerçekten istikrarsız maçlar oynuyoruz. İlk devre iyi oynamadık. Rakibimiz farkı 16 sayıya kadar çıkarttı. Oradan maçı geri çevirmeyi başardık ve maçı 88-79 kazandık. Her zaman böyle maçları kazanmak kolay olmaz. Takım olarak beraber oynamaya alıştıkça, takım gibi davrandıkça bu sorunların üstesinden geleceğiz" dedi. Kritik anlarda attığı üçlük sayılarla maçı çeviren isim olan Erol Can Çinko ise şunları söyledi:
EROL CAN:"SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADIK"
"Maça iyi başlayamadık. İkinci yarı yapmamız gerekenleri yaptık. Her maç böyle oynamamız gerekiyor. 16 sayı geriden gelip her maçı kazanamazısınız. Bu nedenle sezona galibiyetle başladığımız için mutluyuz. Ben de galibiyete katkı koyduğum için sevinçliyim."

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.