Türkiye Okul Sporları Kafilesi Guatamala'ya ulaştı

  ERCAN ATA - San Felipe Reu Uluslar Arası Okul Sporları (ISF) Futbol Dünya Şampiyonası Guatamala'nın San Felipe Reu 13-20 Nisan 2015 tarihleri arasında başlayacak. 22 Ülkenin katılacağı futbol Dünya şampiyonasında Türkiye'yi, Kızlar...

12 Nisan 2015 Pazar 16:29
Türkiye Okul Sporları Kafilesi Guatamala'ya ulaştı






 

ERCAN ATA - San Felipe Reu

Uluslar Arası Okul Sporları (ISF) Futbol Dünya Şampiyonası Guatamala'nın San Felipe Reu 13-20 Nisan 2015 tarihleri arasında başlayacak. 22 Ülkenin katılacağı futbol Dünya şampiyonasında Türkiye'yi, Kızlar da Amasya Spor Lisesi, Erkekler de ise Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi temsil edecek.

Türkiye Guatemala Fahri Konsolosu Sezar Kuzman, kafileyi hava alanında karşılayarak, sporcularımıza başarılar diledi. Ülkenin güvenlik açısından sorunları olduğuna dikkat çeken Kuzman, şunları söyledi: "kafile yalnız dolaşmasın. Güvenlik birimleri dışında hareket etmeyin diyerek sporcularla ve kafile başkanı ile sohbet etti. Tüm maçları izlemeye geleceğini belirten Sezar Kuzman, sporculara ve kafileye hediye verdi.

Türkiye Okul sporları kafile başkanı Levent Tanık ise, konsolosa teşekkür ederek biz ülkemizi bu şampiyonada en iyi şekilde temsil edeceğiz"dedi

Tanık, kafileden ayrı gelecek olan sporcular konusuna da değindi. Tanık: "erkek takım antrenörümüz ile görüşerek uçuşlarda yer olmaması nedeniyle 4 sporcumuz kafileye yarın katılacak ve yedek ağırlıklı olan bu isimler ilk maçta oynayamayacak. Ama herhangi bir sorunumuz yok. Amacımız buradan hem kızlarda, hemde erkeklerde milli marşımızı okutarak ülkemize dönmektir dedi.

Şampiyona yarın başlayacak. Bugün gelecek olan ülkelerden sonra, Guatemala saati ile 20.00, Türkiye saati ile 04.00 da kura çekilecek ve takımlarımızın rakipleri belli olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.