Ümit Özat: Takımın başındayım

PTT 1'nci Lig takımlarından Elazığspor'da forma giyen futbolcular, alacaklarının ödenmemesi üzerine antrenmana çıkmadı. İnternet sitelerinde, futbolculara destek için idmana çıkmadığı yönündeki haberleri yalanyan teknik direktör...

17 Nisan 2015 Cuma 18:32
Ümit Özat: Takımın başındayım






PTT 1'nci Lig takımlarından Elazığspor'da forma giyen futbolcular, alacaklarının ödenmemesi üzerine antrenmana çıkmadı. İnternet sitelerinde, futbolculara destek için idmana çıkmadığı yönündeki haberleri yalanyan teknik direktör Ümit Özat, "Takımın başındayım" mesajını verdi.
Elazığspor Basın sözcüsü Zülfü Aydıngöz, futbolcuların alacakları yüzünden antrenmana çıkmadıklarını doğrularken, Teknik Direktör Ümit Özat’ın açıklamaları gibi yansıtılan iddiaların doğru olmadığını söyledi. Futbolcularının alacaklarının kısmen ödenmediğini belirten Aydıngöz, "Evet, futbolcular alacakları nedeniyle antrenmana çıkmadı. Ancak konuyu çözmek için çalışmalarımız sürüyor, bir şekilde çözeceğiz. Ama Ümit Özat’ın basına yansıyan açıklamalarını yalanlıyorum. Yok öyle bir şey, takımın başında maça çıkacak" dedi.
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, bugün internet sitelerinde kendisi hakkında, futbolcuları destekleyerek idmana çıkmadığı yönündeki haberi yalanyanlayarak, "Benim öyle bir açıklamam söz konusu değil. Ben ve ekibimin maça çıkmaması söz konusu değil. Ama futbolcular için bir şey diyemem. Futbolcularımın maça çıkmaları için telkinde bulunurum. Benim bir beyanımmış gibi yapılan haber ile ilgili yasal hakkımı da kullanacağım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.