Pentax'tan Macera için Ricoh WG30

Karada ya da denizde her anınızı ölümsüzleştirmek için tasarlanan Pentax WG30 ile macera dolu anlar yaşamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı..

05 Haziran 2015 Cuma 16:17
Pentax'tan Macera için Ricoh WG30






Pentax'tan Macera için Ricoh WG30

Karada ya da denizde her anınızı ölümsüzleştirmek için tasarlanan Pentax WG30 ile macera dolu anlar yaşamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı..

Yüksek ya da düşük sıcaklık, su, kum, gibi yıpratıcı şartlara da dayanabilen Pentax WG30 seyahat severler ve yaz sporlarına meraklı kullanıcılar için mükemmel bir seçenek. Su geçirmez (12m.), düşmeye dayanıklı (1,5m.), toz geçirmez ve soğuğa dayanıklı (-10 dereceye kadar) gövde yapısı ile tüm zor koşullarda sizi güçlü performansıyla büyüleyecek olan Pentax WG30, 16MP çözünürlükte arkadan aydınlatılmış CMOS sensörü ve 5X yakınlaştırma sağlayan lensi ile tüm koşullarda muhteşem görüntüler elde etmenizi sağlayacak. Full HD (1920x1080) çözünürlükte videolar çekebilir aynı zamanda özel modları ile su altı çekimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca Wifi özelliği sayesinde akıllı telefonunuza veya tabletinize uzaktan çekim, transfer sağlayabilirsiniz..
2 Saat boyunca kesintisiz su altı kullanımı sağlar
  pentaks
Ricoh WG-30 zor koşullara dayanımı yüksek gövde yapısı sayesinde 12 metre derinliğe kadar su geçirmeme, 1,5 metre yükseklikten düşmelere ve şoka, -10 derece gibi düşük ısılarda çalışabilme imkanı verir.
riccoh
Yakın çekimlere yardımcı LED aydınlatma…

Lensin önüne yerleştirilmiş 6 adet LED aydınlatma sayesinde çok yakın çekimlerde konunun yeterince ışık alabilmesi sağlanarak normal gözle görülemeyen dünyayı keşfedebilirsiniz. Ayrıca bu LED aydınlatmalar self timer gibi modlarda da size sinyal vererek yardımcı olur

2,7” Wide LCD Ekran…

Ricoh WG-30 16:9 formatında 2,7” boyutunda LCD ekrana sahiptir. Bu ekran güneş ışınlarının yansımalarını engelleyen AR (Anti Reflection) kaplama sayesinde çok parlak ışık koşullarında bile rahatça kullanıma olanak tanır.

Ricoh WG-30  Teknik Özellikleri
rico
    Dayanıklı, kompakt yapı

    16MP CMOS sensör

    Full HD Video

    Dahili WiFi

    12 metre su geçimez, 1,5 metreden düşme, çarpmaya dayanıklı

    -10 derece ısıda kullanım

    Toz geçirmez

    5X Optik Zoom

    1,5” Renkli LCD ekran

    Dahili WiFi

    1cm. makro mesafesi

    6 adet LED makro aydınlatması
 
Son Güncelleme: 05.06.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.