CHP’Lİ PAVEY TURGUTLU’DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde partililerle buluştu.

25 Kasım 2013 Pazartesi 00:00
CHP’Lİ PAVEY TURGUTLU’DA PARTİLİLERLE BULUŞTU






CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde partililerle buluştu.
Pavey, ziyaretinde Gezi olaylarında şiddet gördüğü iddia edilen Pınar isimli bir kızın hikayesini anlatarak, “Ben Pınar’ın başına gelenlerin hesabını soracağım ve bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Ama unutmadan söyleyeyim benim bildiğiniz gibi bir kolum var ve ben tek kolumla bunların hesabını soracağım. Bu mücadele de benim sol kolum olur musunuz” dedi.
Pavey’in bu sözleri salondaki partililer tarafından ayakta alkışlandı. Ziyarette CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel, Sakine Öz, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, CHP’den Turgutlu’dan belediye başkanı olması beklenen Dr. Cengiz Ulman ve birçok partili hazır bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.