Fatih'te korkunç cinayet; 9 yaşındaki oğlunu intikam için katletti

İstanbul'da kendisinden boşanmak isteyen karısına kızan adam, öz oğlunu intikam için bıçaklayarak katletti. Polis katil zanlısının ifadesinde şok bilgilere ulaştı.

05 Kasım 2017 Pazar 23:05
Fatih'te korkunç cinayet; 9 yaşındaki oğlunu intikam için katletti






Fatih'te korkunç cinayet; 9 yaşındaki oğlunu intikam için katletti

İstanbul Fatih'te, 9 yaşındaki bir çocuk evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Polis şüpheli olarak gözaltına aldığı çocuğun öz babasının cinayeti intikam işlediğini ortaya çıkardı.


Korkunç olay, İstanbul Fatih'te İtfaiye Caddessi üzerinde bulunan evde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gelen bir ihbar üzerine adrese gelen polis, 9 yaşındaki Yiğitcan T.'nin bıçaklanarak öldürülmüş halde cesedini buldu. Ekipler, güvenlik şeridi çekerek evin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

ZANLIDAN ŞOK İFADE "İNTİKAM İÇİN"

Bu arada gözaltına alınan Yiğitcan'ın babası Nezir T.'nin ifadesindeki ilk sözleri "cinnet getirdim" oldu. Fatih İlçe Asayiş Büro Amirliği'nde sorgusuna devam edilen cani baba sonra cinayeti itiraf ederek "Karımdan intikam almak için öldürdüm" dedi.

"ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜM, ŞİMDİ GEL AL"

Polis incelemesi sürerken cinayetin baba Nezir T. tarafından işlendiği ileri sürüldü. Baba Nezir T.'nin adı öğrenilemeyen çocuğunun annesi ile boşanma aşamasında oldukları ve ayrı yaşadıkları, çocuğun babası ile kaldığı, annenin bugün oğlunu almak için taksi ile yola çıktığı, bu sırada baba Nezir T.'nin anneyi telefonla arayarak, "Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al" dediği ileri sürüldü. Baba Nezir T.'nin evden çıkarken komşulara, "Çocuğu öldürdüm annesine haber verin" dediği iddia edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.