Son Depremler; Bodrum 5.1 ile başladı, artçılar sürüyor

Bodrum ve çevresinde denizde başlayan deprem hareketliliği karada devam ediyor. Merkez üssü Bodrum ilçe merkezi olarak gösterilen son depremin şiddeti ise 5.1 olarak açıklandı.

08 Ağustos 2017 Salı 14:46
Son Depremler; Bodrum 5.1 ile başladı, artçılar sürüyor






Son Depremler; Bodrum 5.1 ile başladı, artçılar sürüyor

Bodrum'da deprem hareketliliği devam ediyor. Bodrum ilçe merkezinde bugün meydana gelen depremin şiddetini Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi 5.1 olarak duyururken, AFAD aynı depremin şiddetin 4.9 olarak ilan etti. AFAD resmi sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10:42'de Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5,1 olarak duyurdu.

Bodrum Deprem
AFAD'da yer alan bilgiye göre, Muğla Bodrum'da saat 10:42'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkezüssü Pınarlıbelen olan deprem yerin 1.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi ise Bodrum'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 5,1 olarak duyurdu.
Anahtar Kelimeler:
Son DepremlerBodrum Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.