Savaş Uçakları Telabyad'ı Bombaladı

Hadi KURT/ AKÇAKALE,(Şanlıurfa),() - SAVAŞ uçakları, IŞİD'in kontrolündeki Suriye'nin Telabyad kentini bombaladı. Telabyad'da bir çok nokta vurulurken, savaş uçaklarının hareketliliği ve patlama sesleri, sınırın Türkiye tarafında...

28 Eylül 2014 Pazar 02:04
Savaş Uçakları Telabyad'ı Bombaladı






Savaş Uçakları Telabyad'ı Bombaladı

Hadi KURT/ AKÇAKALE,(Şanlıurfa),() - SAVAŞ uçakları, IŞİD'in kontrolündeki Suriye'nin Telabyad kentini bombaladı. Telabyad'da bir çok nokta vurulurken, savaş uçaklarının hareketliliği ve patlama sesleri, sınırın Türkiye tarafında endişeye neden oldu.
merikan ordusunun ortak Arap ulusların askeri güçleriyle IŞİD hedeflerine yönelik hava saldırılarına devam ediyor.
Örgütün Suriye'deki hedeflerine savaş ve insansız hava uçaklarıyla 7, Irak'taki hedeflerine de sadece Amerikan ordusuna ait saldırı uçaklarıyla 3 yeni hava saldırısı düzenlendi. Türkiye sınırı yakınlarındaki Telabyad çevresindeki IŞİD mevzileri gece yarısından itibaren vurulmaya başlandı. Türkiye sınırında gerginlik had safhaya çıkarken saldırıda İHA'ların kullanıldığı öğrenildi. Suriye’deki hedeflere yönelik hava saldırılarının Suudi Arabistan, Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin katılımıyla yapıldığı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.