Bağlar araba mezarlığına döndü; Teröristler yaktı kaçtı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi, adeta araba mezarlığına döndü. İlçede, teröristler tarafından ateşe verilen ve mermilerin hedefi olan onlarca araç hurdaya döndü.

15 Mart 2016 Salı 14:49
Bağlar araba mezarlığına döndü; Teröristler yaktı kaçtı






Bağlar araba mezarlığına döndü; Teröristler yaktı kaçtı

Terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması YPS mensuplarının, dün gece saatlerinde araçları durdurarak, barikat olarak kullandığı ve polise saldırdığı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi, adeta araba mezarlığına döndü. İlçede, teröristler tarafından ateşe verilen ve mermilerin hedefi olan onlarca araç hurdaya döndü.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinin yaklaşık 100 bin nüfuslu Kaynartepe Mahallesi’nde dün gece saatlerinde yolları kesen eli silahlı teröristler, çok sayıda aracı durdurarak, kontak anahtarlarına el koyup, yolları trafiğe kapattı. Teröristler, durdurdukları araçların birçoğunu mahalledeki sokaklarının önüne koyarak, hem polis araçlarının girişlerini engelledi, hem de barikat olarak kullandı. Çıkan çatışmalarda, teröristler tarafından alıkonulan vatandaşlara ait çok sayıda araç, mermilerin hedefi oldu. Teröristler, bazı araçları da ateşe vererek, yaktı. İlçe, adeta araba mezarlığına döndü.

Son Güncelleme: 15.03.2016 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.