Seçim 2018; Üniversite öğrencilerine af geliyor

Hükümet erken seçimler öncesi gençlere mavi boncuk dağıtmaya devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım, okulla ilişiği kesilen üniversiteli gençlere af müjdesi verdi.

30 Nisan 2018 Pazartesi 22:46
Seçim 2018; Üniversite öğrencilerine af geliyor






Üniversite öğrencilerine af geliyor


Seçim 2018 öncesi gençlere hükümetten önemli mesajlar var. Başbakan Binali Yıldırım, gençlerin istihdamına yönelik yeni paketi açıklarken, üniversiteder atılan ve sayıları on binlerle ifade edilen gençler için yeni bir pakatin yolda olduğunu açıkladı.

Üniversite'den ilişiği kesilen öğrencilere müjdeyi Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası verdi. Çeşitli sebeplerle üniveriste eğitimine devam edemeyen öğrenciler içlin af yolda. İşte Başbakan Yıldırım'ın açıklandı öğrenci affının detaylar...

Öğrenci affı ile ilgili kritik açıklamayı Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptı. Başbakan Yıldırım, vergi ve prim borçları yapılandırılması ile gençlere iş yeri açmada BAĞ-KUR kolaylığı gibi müjdeleri verdiği konuşmasında, çeşitli sebeplerle üniversite eğitimine devam edemeyen öğrenciler için çıkarılacak affı da açıkladı.

ÖĞRENCİ AFFININ DETAYLARI

Başbakan Yıldırım öğrenci affını şu sözlerle açıkladı:

"Diğer bir konu bu sefer üniversitede okuyan gençler. Zamanla çeşitli nedenlerle eğitimine devam edemeyen gençler oldu. Bu öğrencilerimize bir kereliğine okullarına dönme imkanı veriyoruz.

Terörle bağlantısı olanlar bu haktan faydalanamayacak."

Son Güncelleme: 01.05.2018 07:16
Anahtar Kelimeler:
Seçim 2018
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.