Başkan Tutal; Araç parkına 35 araç kazandırdık

Konya Sedişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, son dönemde ilçenin araç filosunun daha da zenginleştiğini söyledi.

03 Mart 2019 Pazar 10:54
Başkan Tutal; Araç parkına 35 araç kazandırdık






Başkan Tutal; Araç parkına 35 araç kazandırdık


Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, son dönemde, ilçeye kazandırılan araçlarla hizmet filosunun en uzak bölgelere kadar ulaştığını söyledi.

Halka daha iyi hizmet sunmak ve hizmetlerinin kalitesini artırmak amacı ile araç filosunu güçlendirmeye devam ettiğini dile getiren Başkan Mehmet Tutal, ‘Uzun yıllardır hizmet veren araç parkımızda ömrünü tamamlamış araçlar vardı. Geldiğimiz günden bu güne kadar ciddi anlamda takviyeler yaptık. 2017 yılının ilk altı ayında bazılarını Belediye imkanları ile bazılarını ise farklı yerlerden hibe usulü ile uhdemize yeni 35 adet araç kazandırdık’ dedi.

Seydişehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne; 1 adet çekici tır, 2 adet hafriyat kamyonu, 1 adet 336 D paletli kepçe, 1 adet Bobcat yükleyici, 1 adet sathi kaplama kombi araç, 2 adet imar müdürü hizmet aracı, 1 adet vinç kamyon, 1 adet cenaze yıkama aracı, 1 adet arazöz, 1 adet finişher, 1 adet 120 M grayder, 5 adet arazi pikap, 1 adet vidanjör, 2 adet çöp kamyonu, 4 adet mobil taziye evi, 3 adet transit minibüs, 1 adet yakıt tankeri, 2 adet yolcu otobüsü, 1 adet sepetli kamyonet, 1 adet mikser, 1 adet taşıma aracı, 1 adet silindir olmak üzere tam 35 adet araç kazandırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.