Flamenko Dans Tiyatrosu'ndan Frida yorumu

Tiyatro Martı'nın Genel sanat yönetmeni Zeynep özyağcılar'ın yazar ve yönetmenliğindeki iş , Fridaya hayran olan herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor...

20 Haziran 2018 Çarşamba 10:59
Flamenko Dans Tiyatrosu'ndan Frida yorumu






Flamenko Dans Tiyatrosu'ndan Frida yorumu


Melis Cangüler Azulmavi Flamenko Akademi Frida Kahlo 'yu şimdiye kadar anlatılmamış hikayeleri ve gizli kalmış dünyasıyla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor .Tiyatro Martı'nın Genel sanat yönetmeni Zeynep özyağcılar'ın yazar ve yönetmenliğindeki iş, Fridaya hayran olan herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor...Meksika büyük elçisi'nin de katılımıyla gerçekleşecek bu gösteri, 23 Haziran 20:30 2018 tarihinde Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

Lotus çiçeği gibi karanlıktan, kirlenmeden ışığa ulaşmış; yaşadığı acıları, aşkları ve resme olan tutkusuyla ,şu dünyadan geçmiş en sahici kadın olarak tanımlanan "FRİDA"yı, danslarıyla Akademinin kurucusu ve eğitmeni olan Melis Cangüler , barkovizyonda ise Zeynep Özyağcılar canlandırıyor.

Yönetmenliğini ve Metin yazarlığı Zeynep Özyağcılar , koreografilerini Melis Cangüler'in üstlendiği heyecanla beklenen gösteride Melis Cangüler Azulmavi Flamenko Akademi dansçıları da yer alıyor.
 

Son Güncelleme: 20.06.2018 08:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.