AK Partili vekil, aracının önü kesilince çılgına döndü

Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın özel aracı trafik polisi tarafından durdurulunca gösterdiği tepki kameralara yansıdı. Görevi başındaki polis memuruna onur kırıcı el kol hareketleriyle sinirlenen Ceylan'ı etrafındakiler güçlükle sakinleştirdi.

18 Eylül 2017 Pazartesi 19:45
AK Partili vekil, aracının önü kesilince çılgına döndü






AK Partili Çorum Milletvekili Ceylan, önü kesilince çılgına döndü


Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen törenlere katılmak isteyen AK Parti milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın özel aracı, Çorum Valisi Necmettin Kılıç'ın makam aracının geçişi nedeniyle alınan önlemlere takılınca çılgına döndü. Trafikte görevini yapan polis memurunu azarlayan, AK Partili vekili, etrafındakiler güçlükle otomobiline bindirirken, vatandaşın vekili olduğunu unutup, devletin memuruna fırça atmasını görenler "Sanki hiç vatandaş olmadı" değerlendirmesini yaptı. Çorum Valiliği ise yaptığı açıklamada "Haber görüntülerinden de anlaşılacağı üzere burası boş bir alan olup herhangi bir cadde ve sokak bulunmaması nedeniyle geçiş üstünlüğünden bahsetmek mümkün değildir" denildi.

BİRAZ AĞIR VEKİL BEY

Özel otomobiliyle törene katılmak için yola çıkan Ahmet Sami Ceylan'ın üç kez aracının polis ekipleri tarafından durdurulmasına sinirlenen vekil bey, alınan önlemlere gösterdiği reaksiyon, görevi başındaki memura yönelik onur kırıcı el kol hareketlerine tanık olan vatandaşlar "Biraz ağır ol vekil bey" demekten kendini alamadı.

ARACINDAN İNEREK GÖREVLİ POLİS MEMURU İLE TARTIŞTI

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın aracı, eğitim-öğretim yılı açılış töreni için geldiği okulun önünde, trafik polisleri tarafından durduruldu. Vali Necmeddin Kılıç'ın geçişi sırasında aracının durdurulduğunu öne süren Ceylan, aracından inerek trafik polisleriyle tartıştı


Çorum'da eğitim-öğretim yılı nedeniyle İsmail Kakaç İlkokulu'nda tören düzenlendi. Törene, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Garnizon Komutan Vekili Albay Çetin Öcal, protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

ARACININ ÖNÜ ÜÇ KESİLMİŞ

Vali Kılıç'ın geçişi sırasında trafik ekiplerince durdurulmasına sinirlenen Milletvekili Ceylan, aracından inerek trafik polisine, "İşinizi düzgün yapın. Ben Çorum’da milletvekiliyim kardeşim. Üçüncü kez aracımın önü kesiliyor" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine devreye Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu girerek Milletvekili Ceylan’ı sakinleştirmeye çalıştı.

ÇORUM VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI: SAYIN VEKİLİMİZ GÖREMEMİŞ

Çorum Valiliği'nden AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın aracının durdurulması ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"18 Eylül 2017 Pazartesi günü 2017-2018 eğitim öğretim yılı açılış töreni ilimiz merkez İsmail Kakaç İlkokulunda yapılmıştır. Törene ilimiz  milletvekilleri ile birlikte kalabalık bir misafir topluluğu iştirak etmiştir. Misafirlerimiz tören alanına okulun yan kapısından alınmıştır. Kapı önündeki boş alan düzeltilerek stabilize malzeme serilmiş ve misafir araçları için park haline getirilmiştir. Haber görüntülerinden de anlaşılacağı üzere burası boş bir alan olup herhangi bir cadde ve sokak bulunmaması nedeniyle geçiş üstünlüğünden bahsetmek mümkün değildir. Alanda park düzenini korumakla görevli trafik polislerimizden birisi Sayın Milletvekilimizi fark edemediğinden gösterdiği saygı eksikliğinden dolayı Sayın Milletvekilimizce sitemlerde bulunulmuş olup konu bundan ibarettir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Son Güncelleme: 19.09.2017 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.