Chp'li Ercan Cengiz, Komisyon Üyeliğinden İstifa Etti

Fırat KESKİNIIÇ / ANKARA, () - 4 ESKİ bakanla ilgili kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu üyesi olan CHP İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz, komisyon üyeliğinden istifa ettiğini CHP Grubuna iletti. İstifasını doğrulayan Cengiz, "Bizim partili...

05 Kasım 2014 Çarşamba 17:16
Chp'li Ercan Cengiz, Komisyon Üyeliğinden İstifa Etti






Fırat KESKİNIIÇ / ANKARA, () - 4 ESKİ bakanla ilgili kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu üyesi olan CHP İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz, komisyon üyeliğinden istifa ettiğini CHP Grubuna iletti.

İstifasını doğrulayan Cengiz, "Bizim partili komisyon üyeleriyle bir görüş ayrılığı var yöntem konusunda. O yüzden anlaşamadık ve çekilmeyi tercih ettim. Yöntem konusunda, çalışma usulü ve şekli hakkında farklı düşünüyoruz" dedi.

KOMİSYONU TERK ETMİŞLERDİ

TBMM'de 4 eski Bakan ile ilgili açılan ve bugün görüşmeleri yapılan Meclis Soruşturma Komisyonu'nda, Komisyon Başkanı olan AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü'nün dinlenmesi için 8 kişinin ismini önermesine CHP'li komisyon üyeleri tepki göstermiş, yaşanan tartışmanın ardından CHP'li milletvekilleri komisyon salonunu terk etmişti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.