Hakan Fidan adaylıktan çekildi

ANKARA, (), - MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT) eski Müsteşarı Hakan Fidan, 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri aday adaylığı başvurusunu geri çekmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Fidan, yazılı olarak yaptığı açıklamasında...

09 Mart 2015 Pazartesi 18:48
Hakan Fidan adaylıktan çekildi






ANKARA, (), - MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT) eski Müsteşarı Hakan Fidan, 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri aday adaylığı başvurusunu geri çekmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Fidan, yazılı olarak yaptığı açıklamasında "Gördüğüm lüzum üzerine, bugün itibariyle 25'inci dönem milletvekili genel seçimleri aday adaylığı başvurumu geri çekmiş bulunuyorum. Ülkeme ve milletime hizmet yolunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tevdi edilen her vazifeyi hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağım. Bu vesileyle, destek ve itimatlarından dolayı, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve aziz milletimize şükranlarımı arz eder, saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.