HDP Genel Merkezi'ne silahlı saldırı (4)

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU : SORUMLULARIN YAKALANMASI İÇİN GEREKEN HER ŞEY YAPILIYOR Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP genel merkez binasına düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili Twitter'da açıklamalarda bulundu. Başbakan Davutoğlu, "HDP'ye yapılan...

18 Nisan 2015 Cumartesi 17:12
HDP Genel Merkezi'ne silahlı saldırı (4)






BAŞBAKAN DAVUTOĞLU : SORUMLULARIN YAKALANMASI İÇİN GEREKEN HER ŞEY YAPILIYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP genel merkez binasına düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili Twitter'da açıklamalarda bulundu. Başbakan Davutoğlu, "HDP'ye yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumluların yakalanması için gereken her şey yapılıyor. Bu saldırının daha önce gerçekleştirilen diğer saldırılar gibi demokrasimizi ve istikrarımızı hedef aldığı açıktır. Tüm partileri Türkiye'nin neresinde olursa olsun şiddete karşı ortak tavır almaya çağırıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.