Karslı; Cemaat’in başındaki 90 yaşına dayanmış.. siyasetçilerle pazarlık yapıyor

30 Mayıs 2015 Cumartesi 12:02
Karslı;  Cemaat’in başındaki 90 yaşına dayanmış.. siyasetçilerle pazarlık yapıyor






Karslı: Cemaat medyasında yer alabilmek için, onlardan olmak lazım


Türkiye Genel Seçimlere hazırlanırken, hükümete yakın gazete ve TV kuruluşları muhalefet partilerini kapılarını tamamen kapattı. Havuz Medyası hükümetin sesi soluğu olurken, cemaate yakınlığı ile bilinen medya kuruluşları ise kendilerine yakın siyasi partilere kucak açtı. Muhalefet ise çareyi doğrudan millete seslenmekte buldu. Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı bu durumu katıldığı bir TV programında durumu bakın nasıl anlattı. TVEM’de katıldığı Tartışma Zamanı programında, gazeteciler Serhat Doğan, Müjdat Öztürk ve Mustafa Kaya’nın sorularını içtenlikle yanıtladı.

PARTİ OLARAK BÖYLE BİR TARAFIMIZ YOK

Medyanın havuz medyası ve cemaat medyası olarak ikiye ayrıldığına değinen Karslı TVEM’deki canlı yayında, ‘Müntesipleri olan camialara ait medya gruplarında yer alabilmek için onlardan olmak lazım. Onları izleyip, onlar gibi düşünüp, onlar gibi konuşmak lazım. Bir tarafa da mutlak cephe almak lazım. Bizim zaten parti felsefesi olarak böyle bir tarafımız yok’ dedi.

Cemaat’in başındaki 90 yaşına dayanmış..’, siyasetçilerle pazarlık yapıyor

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı TVEM’de katıldığı Tartışma Zamanı programında yaptığı açıklamalar gündem oluşturmaya devam ediyor.

Gazeteci Mustafa Öztürk’ün 'Cemaatlerin ve tarikatların siyasallaştığını mı düşünüyorsunuz?’ sorusuna ‘Evet, çok kötü hemde çok kötü siyasallaştığını düşünüyorum. Cemaatin başındaki 80 yaşını geçmiş 90 yaşına dayanmış bir insanın, siyasi arenalarda siyasilerle gidip pazarlık yaptığını biliyorum. Bence bu çirkin bir şey, gerek yok’ diye konuştu.

 
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.