Kılıçdaroğlu: Meclis Başkanı Çiçek Özür Dilesin (3)

ÇORLU’DA ESNAFI ZİYARET ETTİ CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne’deki toplantının ardından karayoluyla geldiği Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde bir alışveriş merkezindeki esnafı dolaştı. İşyeri sahipleri ve çalışanlarla...

27 Kasım 2014 Perşembe 18:06
Kılıçdaroğlu: Meclis Başkanı Çiçek Özür Dilesin (3)






ÇORLU’DA ESNAFI ZİYARET ETTİ
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne’deki toplantının ardından karayoluyla geldiği Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde bir alışveriş merkezindeki esnafı dolaştı. İşyeri sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, kendisini görmeye gelen partilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre alışveriş merkezinde dolaşan Kılıçdaroğlu, daha sonra Ankara’ya gitmek için Çorlu Havaalanına geçti.

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), () -

FOTOĞRAFLI
 KILIÇDAROĞLU: MECLİS BAŞKANI ÇİÇEK ÖZÜR DİLESİN (3)
ÇORLU’DA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne’deki toplantının ardından karayoluyla geldiği Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde bir alışveriş merkezindeki esnafları dolaştı. İşyeri sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, kendisini görmeye gelen partilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre alışveriş merkezinde dolaşan Kılıçdaroğlu, daha sonra Ankara’ya gitmek için Çorlu Havaalanına geçti.

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.