Merkez Parti Ankara'da 100 kişi katıldı

01 Ekim 2014 Çarşamba 11:47
Merkez Parti Ankara'da 100 kişi katıldı






Merkez Parti Ankara'da 100 kişi katıldı


Merkez Parti'ye, Liberal Parti ve Demokrat Parti'den 100'ün üzerinde üye katılımı gerçekleştirildi.

Parti merkezinde gerçekleştirilen törende Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı ve yönetim kurulu da hazır bulundu. Aralarında Liberal Parti Genel Başkan Yardımcısı Evrensel Fatih Emre ve Ankara İl Başkanı Sinan Şatır'ın da bulunduğu törende bir konuşma yapan Siyasi ve Parlamento İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çebi "Biz büyük bir aileyiz. Kapımız ülkesini seven adalete inanan herkese açık. Herkesi kucaklayacağız ve iktidara doğru emin adımlarla yürüyeceğiz" diye konuştu.

Törende daha sonra Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı yeni üyelere rozetlerini taktı. Evrensel Fatih Emre yaptığı konuşmada hak hukuk diyerek Merkez Parti'de olduklarını, başarılı olmak için çok çalışacaklarını vurgularken, Sinan Şatır ise Türkiye'nin eksiğini tamamlayan Merkez Parti'yi kuran yöneticilere teşekkür etti. 
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.