Sp Gençlik Kolları Başkanı: Türkiye'de Her 4 Kişiden 1'i Uyuşturucu Kullanıyor

SAADET Partisi (SP) Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşan, SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Türkiye’de her 4 kişiden biri uyuşturucu kullanıyor. 'Bonzai' diye bir şey çıktı ortaya....

09 Kasım 2014 Pazar 13:41
Sp Gençlik Kolları Başkanı: Türkiye'de Her 4 Kişiden 1'i Uyuşturucu Kullanıyor






SAADET Partisi (SP) Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşan, SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Türkiye’de her 4 kişiden biri uyuşturucu kullanıyor. 'Bonzai' diye bir şey çıktı ortaya. İstanbul’da 2011 yılında 2 kişi de gözükürken, şuan da, 12 bin 765 kişi de tespit edilmiş" dedi.
Bir restorantta düzenlenen programa, SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, SP İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Öztürk ve gençlik kolları üyeleri katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Öztürk, insanların mutluluğu  için çalışacaklarını ifade ederek şöyle konuştu:
"Milli görüş gençliği, tarih boyunca özgürlüğün, adaletin, hoşgörünün öncüsü olmuş bir medeniyetin varisleri olarak bu umudun tek adresidir. Biz gençler olarak, insanların saadeti için çalışıyor, bütün dünyanın bu çalışmalara ne kadar ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz."
SP İl Başkanı Mahmut Arıkan ise, tüm seçim çalışmalarında, gençliği merkeze koyarak, sorunların çözümü için uğraşacaklarını, geri planda kalan konuları gündeme taşıyacaklarını söyledi. Gezi parkı ve Kobani olaylarında, gençlerin kullanıldığını belirten SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Türkiye’de var olan potansiyelin işlenemediğine vurgu yaptı. Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü:
"1980’li yıllarda sağ-sol çatışmalarında sokak, meydan ve caddelerde gençler vardı. Sağ kesimde, sol kesimde mücadele ediyordu ama ikisinin de elindeki silah aynı merkezden geliyor. İstedikleri gibi kullandılar. 'Arap Baharı' vesilesiyle meydanlarda gençleri gördük. İstediklerini kullandılar. Türkiye’ye bakıyoruz. Gezi Parkı, Kobani olaylarında da gençleri gördük. Maalesef Türkiye’deki var olan potansiyeli, hazineyi, gençleri istediğimiz gibi işleyemediğimizden dolayı bu kitle, hep başkalarına; Bu toprakların, insanlık ve inanç düşmanlarına hizmet etti. İnşallah biz Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimiz zaman, gençlik tanımını değiştireceğiz. Gençler, bir değer olacak. Varlık sebebi, bütün insanlığa nasıl saygılı olabilirim anlayışına sahip olacak. Maalesef, günümüz gençlerinin eğitim seviyesi arttıkça sigara, uyuşturucu ve alkol kullanımı artıyor. Gençlerimiz uyuşturucunun esiri olmuş durumda. Türkiye’de her 4 kişiden 1'i uyuşturucu kullanıyor. Bonzai diye bir şey çıktı ortaya. İstanbul’da 2011 yılında 2 kişi de gözükürken, şuan da, 12 bin 765 kişi de tespit edilmiş. Alkol ilkokul sıralarına kadar düştü. Bugün gençlerimiz diyor ki, artık insanlara güven kalmadı. Kurmuş oldukları düzen ve sistem yüzünden.”

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.