Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş'ı Mağlup Etti: 72-55

Ersan KÜÇÜKKURU/ ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de oynanan Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Elemeleri A Grubu maçında Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş'ı 72-55 mağlup etti. Anafartalar Spor Salonundaki Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası...

24 Ekim 2014 Cuma 21:18
Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş'ı Mağlup Etti: 72-55






Ersan KÜÇÜKKURU/ ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de oynanan Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Elemeleri A Grubu maçında Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş'ı 72-55 mağlup etti.
Anafartalar Spor Salonundaki Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Elemeleri A Grubu'nda ikinci günün son maçında Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Abdullah Gül Üniversitesi, ilk periyodu 16-12, devreyi de 34-24 önde tamamladı. İkinci yarı da Abdullah Gül Üniversitesi'nin üstünlüğü ile devam edince üçüncü periyot 54-36 maç da 72-55 tamamlandı. Maçın yıldızı 15 sayı, 13 ribaunt, 4 asistle oynayan Abdullah Gül Üniversitesi'nin İspanyol oyuncusu Gonzales seçildi.
Bu sonuçlarla, Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Elemeleri A Grubu'nda oynanan ikici gün maçları sonunda, Adana ASKİ'nin ardandan Abdullah Gül Üniversitesi de gruptan çıkmayı garantiledi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.