Altay'a Güller Geliyor

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Mesut Toros'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Altay, son olarak Boluspor'u çalıştıran Serhat Güller'le prensipte anlaştı. Yıldırım...

24 Kasım 2014 Pazartesi 23:23
Altay'a Güller Geliyor






Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Mesut Toros'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Altay, son olarak Boluspor'u çalıştıran Serhat Güller'le prensipte anlaştı.

Yıldırım Uran, Besim Durmuş, Hüseyin Hamamcı gibi teknik adamları gündemine alan siyah-beyazlıların yönetim kurulu toplantısında oy çokluğu ile Güller'in isminin ağırlık kazandığı öğrenildi. Serhat Güller ile temasa geçen kurmayların yarın son bir görüşme yapıp 46 yaşındaki teknik adama sözleşme imzalatması bekleniyor. Serhat Güller; İnegölspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Bandırmaspor ve Kocaelibirlikspor'da görev almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.