Aslan son saniyede Burak'la tutundu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında karşılaştığı Belçika'nın Anderlecht takımı ile 1-1 berabere kaldı.

17 Eylül 2014 Çarşamba 00:40
Aslan son saniyede Burak'la tutundu






Aslan son saniyede Burak'la tutundu

Galatasaray 1 -  Anderlecht 1


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi
D Grubu ilk maçında Belçika'nın Anderlecht takımını konuk etti. Maç boyu son derece etkisiz bir futbol ortaya koyan Galatasaray, Burak'ın son saniyede attığı golle 1 puanı hanesine yazdırdı.



Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Anderlecht, 52'nci dakikada Dennis Praet ile 1-0 öne geçerken, Galatasaray ise 90 1'inci dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Galatasaray bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne bir puanla başladı.

D Grubu'nda oynanan diğer maçta ise Almanya'nın Borussia Dortmund takımı, kendi sahasında İngiliz temsilcisi Arsenal'ı 2-0 yendi. Borussia Dortmund'un gollerini 45'inci dakikada Ciro Immobile ve 48. dakikada Pierre Aubameyang attı.

Bu sonuçların ardından D Grubu'nda puan durumu şöyle oluştu:

Takım             O    P   Av.

1 Dortmund     1    3    2

2 Anderlecht    1    1    0

3 Galatasaray  1    1    0

4 Arsenal         1    0   -2
Son Güncelleme: 17.09.2014 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.