Çarşı Berlin taraftarının tepkisi büyüyor

Temel ELCİVAN, Duisburg-(Fotoğraflı) Almanya'nın Duisburg şehri ve çevresinde yaşayan bir grup Çarşı Berlin taraftar üyesi, dün bir araya gelerek Beşiktaş Kulübü'nün Club Brugge maçı için uyguladığı bilet dağılımına tepki gösterdi. Beşiktaş'ın...

07 Mart 2015 Cumartesi 11:14
Çarşı Berlin taraftarının tepkisi büyüyor






Temel ELCİVAN, Duisburg-(Fotoğraflı)

Almanya'nın Duisburg şehri ve çevresinde yaşayan bir grup Çarşı Berlin taraftar üyesi, dün bir araya gelerek Beşiktaş Kulübü'nün Club Brugge maçı için uyguladığı bilet dağılımına tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Club Brugge ile 12 Mart'ta yapacağı maç için siyah-beyazlı kulübü Avrupa'daki taraftar derneklerine yeterli maç bileti ayırmamakla eleştiren taraftarlar, seslerini duyurmak için Duisburg şehrinde basın toplantısı yaptı.

Yalnız Çarşı Berlin üyeleri için değil, Avrupa'daki tüm Beşiktaş sevdalıları adına sesimizi duyurmaya çalışıyoruz diyerek konuşmasına başlayan Çarşı Berlin idarecilerinden Devrim Börcek, "Kuradan Club Brugge'un çıkmasının ardından kulüp yöneticilerimizin, Avrupa'daki taraftarları ciddiye almayarak sergilediği adaletsiz bilet dağıtımını doğru bulmuyoruz ve karşı çıkıyoruz" dedi.

"BİLET VERİLEN SPONSORLAR, YAĞMUR ALTINDA TRİBÜNDE OTURUP TAKIMA DESTEK VERMEZ"

Bizler hiçbir şekilde kulübümüzden bedava bilet beklemiyoruz, sadece hakkımız olan bilet sayısını istiyoruz ifadelerini kullanan Börcek, "Buradaki insanlar, vatanlarından kilometrelerce uzakta Beşiktaş aşkıyla yaşarken, yöneticiler bunu görmezlikten geliyorlar. Bunlar bir yana Avrupa'da bir çok kongre üyesi var ve bu insanların hepsi de biletsiz kalıyor. Sadece Çarşı Berlin'in mağdur olduğu sanılmasın, diğer taraftar dernekleri altında Beşiktaş'a gönül veren isimlerde mağdur edildi. Çünkü adil bir bilet dağılımı yapılmadı. Eğer Avrupalı taraftarlar, dışarıdaki maçlara gidemezse Beşiktaş aşkı nasıl büyüyecek. Bizim isyanımız sadece, adil dağıtılmayan bilet sisteminedir. Başka hiçbir şeye değildir. Ayrıca 500-600 bin Dolar verdiği söylenen sponsorların, taraftar tribününde yağmur altında takımı destekleyeceğini de kimse anlatmasın bize, buna asla inanmıyoruz. Bilet dağılımında bir çok eksiklikler hesaplıyoruz. Yöneticilerimiz bilet dağılımındaki yanlış tutumundan bir an önce dönmeli. Bizler Club Brugge maçına girmek ve takımımızı orada desteklemek istiyoruz. Bilet sayısı ne olursa olsun, biletlerin yüzde ellisi direk taraftarlar için satışa sunulmalıydı. Geri kalan yüzde elli ile de, kendilerinin gerekli gördükleri isimlere dağıtılmalıydı. Yanlış dağılım yüzünden Türkiye'deki taraftarlarımızın da zarar gördüğünü söylemek istiyoruz. Sadece Avrupa kanadının değil, Türkiye'deki kara kartallarımızın da sesi olmak istiyoruz ve bu isyanımız da bunun içindir" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.