Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe yorumu: "Büyük takımları yenmenin zamanı geldi"

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendirirken, "Büyük takımlara karşı kazanmanın zamanı geldi" dedi. Mehmet Cengiz Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Hikmet Karaman,...

01 Nisan 2015 Çarşamba 16:20
Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe yorumu:






ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendirirken, "Büyük takımlara karşı kazanmanın zamanı geldi" dedi.
Mehmet Cengiz Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Hikmet Karaman, takım olarak iyi çalıştıklarını, işin bilincinde olmaları durumunda hiç bir rakipten aşağı kalır yanları olmayacağını söyledi. Hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe'ye karşı işlerinin zor olduğunu ifade eden Hikmet Karaman, şunları söyledi:
"Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu. Bizde son derece istekli, hırslı ve gelişim içerisinde olan bir oyuncu grubu ile çalışıyoruz. Milli takımdan dönenlerle birlikte iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Taraftarımızı, bu maçta 12’inci adam görevi için destek vermeye bekliyoruz. Son iç saha maçında taraftarımız bizi son derece memnun etti. Bunu daha yukarılara çekmemiz lazım."
"HANGİ TAKIM OLURSA OLSUN KAZANMALIYIZ"
Ligde 9 hafta kaldığını, artık her maçın ayrı bir önemi olduğunu, Fenerbahçe'den sonra ilerleyen haftalarda Trabzonspor ve Galatasaray'la oynayacaklarını hatırlatan Hikmet Karaman, şunları söyledi:
"Rakip hangi takım olursa olsun kazanmalıyız. Şimdi sıradaki takım Fenerbahçe. Rakibimizle daha önce Türkiye kupasında oynadık. Neyiz, neredeyiz ve ne yapabiliriz, biliyoruz. Bu maçlar oyuncular için de çok önemli. Futbolcularım için, (İyi oyuncuyuz. Bu takımı, büyük takım haline getireceğiz) demeleri için büyük bir fırsat. Bu fırsatı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Elbette bilinçli olacağız. Çünkü karşımızda çok deneyimli bir ekip var, Fenerbahçe var. Atağa çıktığında son derece etkili olup asist ve gol vuruşu yapacak oyuncuları var. Bizimde çok dikkatli olmamız gerekir."
EMENİKE YORUMU
Hikmet Karaman, Fenerbahçe'de Emenike’nin yaşadığı sorun konusunda da şunları söyledi:
"Bazen bu olaylar takımı dağıtır. Sorunlar birden yok olmaz. Bir futbol takımı çok üst düzey oyunculardan kurulu olmayabilir. Takım uyumunu birlikteliği ve mücadeleyi ekip halinde yaparsa karşılarında yıldızlar topluluğu olsa da her takımı alt eder. Takım olamadıkları zaman istedikleri kadar yıldız olsun, başarılı olamaz. Fenerbahçe güçlü ve tecrübeli oyunculardan kurulu. Emenike'yi bize karşı oynatıp artı motivasyon olarak kullanılabilir. Deplasmanda oynatıp farklı bir motivasyonla geri dönüş anlamında avantaj olarak kullanılabilir."
EMRE-BİLİÇ OLAYINI DEĞERLENDİRDİ
Fenherbahçeli Emre Belezoğlu ile Beşiktaş teknik direktörü Biliç arasında yaşanan olayların futbolda zaman zaman teknik adamlarla futbolcular arasında yaşandığını ifade eden Hikmet Karaman, bu konuda şöyle dedi:
"Dünyanın her yanında oluyor. Ancelotti, Morinho, Luis Van Gall, hepsi yaşamıştır. Türkiye'de hepimiz yaşadık. Yaşamamış antrenör yoktur. Mesele oyuncu. Bunu anlamı ve affedilir tarafı var mı? Bazen çizilir, geri dönüşü yoktur. Bazen de geri dönüşü vardır. İki üç haftada hortlayan meseleler varsa bunlar sorgulanmalı."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.