FB TV'den skandal iddia; Şenol Güneş'in başında yara göremedik

Fenerbahçe Beşiktaş Kupa Maçı sırasında yaşanan olaylar sırasında başından yaralanan Şenol Güneş için FB TV sunucusundan akıllara durgunluk veren sözler: "Başında yara göremedik"

20 Nisan 2018 Cuma 05:45
FB TV'den skandal iddia; Şenol Güneş'in başında yara göremedik






FB TV'den skandal iddia; Şenol Güneş'in başında yara göremedik

Fenerbahçeli taraftarların saldırısı sonucu hastaneye kaldırılan Şenol Güneş, acısıyla boğuşurken FB TV Fatih Demirkol'dan skandal sözler dün geceye damgasını vurdu. Bir avuç futbol magandasının sahalarda terör havası estirmesini, galiz küfürleri görmezden gelen TV kanalları, sadece futbolu değil, spor camiasının da yüz karası haline geldi. Fenerbahçe - Beşiktaş maçında meydana gelen maganda saldırısını mazur göstermeye çalışan FB TV spikeri, bir spor adamına geçmiş olsun demek yerine "Kafasında Yara Olduğunu Görmüyoruz" diyerek fanatizmi görmezden gelmesi izleyen Fenerbahçe taraftarlarını bile çileden çıkardı. 

GÖRSEYDİNİZ KINA MI YAKACAKTINIZ?

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardında FB TV spikeri Fatih Demirkol, "Şenol Güneş'in kafasında yara olduğunu görmüyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbinin yarıda kalmasının ardından FB TV'de gündem yaratacak ifadeler kullanıldı.

FB TV'de yorum yapan Kemalettin Şentürk, "Bir tek camia üzerinden adalet sağlanmaya çalışılıyor. Kılıfına uydurulmaya çalışılıyor. Ortada verilen çok büyük emek var. Bir camianın kupa kazanmasından bahsediyoruz. Türkiye Futbol Ligleri, Fenerbahçe'ye karşı oynanıyor. Bu bize hep yaşatıldı." ifadelerini kullandı.


FUTBOLCULARIN PROVAKATİF HAREKETLERİ SONUCUNDA TATİL EDİLDİ

FB TV Spikerlerinden Fatih Demirkol, "Beşiktaşlı oyuncuların provakatif hareketleri sonucunda maç tatil edildi. Adalet sağlanmıyor. Tek tarafa dal kesiliyor. Olay anında kafasında yara olduğunu görmüyoruz, görüntüleri incelediğimde kafasına bir cismin isabet ettiğini göremedik. TFF'yi göreve davet ediyoruz, hak meselesini gözden geçirsinler. Maçın başından itibaren yaşananları incelesinler." şeklinde konuştu.

"NE OLDU DA MAÇ YARIM KALDI?"

Açıklamalarına devam eden Fatih Demirkol, "Hasan Çetinkaya'nın zamanında kafası yarıldı ve maç bitirildi. Bu kez ne oldu da maç yarım kaldı? Galatasaray ile oynadığımız sulu derbide bir sürü şey atıldı ama hakemler maçı bitirdi" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.