Fenerbahçe'de Emre Şoku

İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 8 haftasında dün Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, 8 Kasım Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör...

03 Kasım 2014 Pazartesi 13:50
Fenerbahçe'de Emre Şoku






İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 8 haftasında dün Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, 8 Kasım Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Beşiktaş maçının ilk 11'inde forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise, koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, hücum ve defans organizasyonlarının ardından çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu antrenmanda yer almazken, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal ve Hakan Cinemre ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla idmanı tamamladı.

Yarını izinli geçirecek Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına 5 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

EMRE BELÖZOĞLU EN AZ 2 HAFTA YOK

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'yla ilgili açıklama yaptı. Kunduracıoğlu, "Dün oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçında sağ arka üst baldırında ağrı hisseden Gökhan Gönül'ün Göztepe Medikal Park Hastanesi'nde yapılan muayene ve tetkiklerinde adalede kanama tespit edildi. Emre Belözoğlu'nun Göztepe Medikal Park Hastanesi'nde yapılan muayene ve tetkiklerinde de sol üst adalesinde kısmi yırtık, kanama ve ödem tespit edildi. Her iki oyuncunun da tedavilerine başlanıldı" ifadesini kullandı. Emre Belözoğlu'nun en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı, Gökhan Gönül'ün ise 1-2 gün dinlendirileceği ve Çaykur Rizespor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.