Galatasaray kendi sahasında dağıldı

Galatasaray, Trabzonspor'u TT Arena'da ağırladı. Maça iyi başlayan ev sahibi Galatasaray, maçın kontrolünü kaybedince Trabzonspor'un etkili oyununa karşı koyamadı ve 3-0 mağlup oldu. Trabzonspor'un gollerini Medjani (2) ve Yusuf attı.

23 Kasım 2014 Pazar 01:40
Galatasaray kendi sahasında dağıldı






Galatasaray kendi sahasında dağıldı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u TT Arena'da ağırladı. Maça iyi başlayan ev sahibi Galatasaray, maçın kontrolünü kaybedince Trabzonspor'un etkili oyununa karşı koyamadı ve 3-0 mağlup oldu. Trabzonspor'un gollerini Medjani (2) ve Yusuf attı.  Galatasaray'ın Trabzonspor'a evinde 3-0 mağlup olması sosyal medyanın ana gündemini oluşturdu.
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi bordo-mavili ekip 3-0'lık skorla kazandı.

İlk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada Trabzonspor, 58. dakikada Medjani'nin attığı kafa golü ile öne geçti. 76. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Cezayirli oyuncu, takımına 2-0'lık üstünlüğü getirdi. 86. dakikada Yusuf Erdoğan, takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı ve mücadele bu sonuçla sona erdi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile ilk maçında 3 puanı kaptı ve 15 puana yükseldi. Galatasaray ise 19 puanda kaldı ve zirve yolunda ağır yara aldı.
Son Güncelleme: 23.11.2014 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.