Galatasaray uzatma dakikalarında 3 puanı aldı

 Galatasaray Akhisarspor'u uzatma dakikalarında bulduğu tek golle yendi.

24 Şubat 2019 Pazar 21:24
Galatasaray uzatma dakikalarında 3 puanı aldı






Galatasaray uzatma dakikalarında 3 puanı aldı

   Galatasaray Akhisarspor'u uzatma dakikalarında bulduğu tek golle yendi.Galatasaray Akhisarspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta heyecanı devam etti. Lider Medipol Başakşehir’in en yakın takipçisi Galatasaray, evinde 1-0’lık skorla Akhisarspor’u geçti. 45 puana çıkan Aslan, Medipol Başakşehir’i 6 puan geriden takibe devam etti.

Nefes kesen mücadelede galibiyeti getiren gol ise Kostas Mitroglou’ndan geldi. 90+4’te Kostas Mitroglou, Galatasaray kariyerinin ilk golüne imza attı ve çok önemli bir üç puanı takımına kazandırdı. Son sırada yer alan Akhisarspor ise zorlu deplasmandan puan çıkarmaya çok yaklaştı ancak olmadı, konuk ekip 18 puanda kaldı.

74 ve 78’de iki topu direkten dönen Galatasaray, direkler ve kaleci Milan Lukac’a takıldı. Lukac, 90+4’te ceza sahası dışına kadar açıldı ve topa müdahale etmek istedi, Lukac’ın temas ettiği top Yunan golcünün önünde kaldı ve Mitroglou topu ağlara gönderdi.

(Skor)

Son Güncelleme: 24.02.2019 21:27
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAkhisarspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.