Giresunspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında bu akşam  saat 20.30’da Akın Çorap Giresunspor ile karşılaşıyor.

31 Ocak 2018 Çarşamba 10:48
Giresunspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda






Giresunspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda

   Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında bu akşam  saat 20.30’da Akın Çorap Giresunspor ile karşılaşıyor.Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele Aspor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Fenerbahçe kupaya bu sezon 5.Turdan katıldı.Sarılacivertliler bu turda Adana Demirspor'u 6-0 ve 4-1'lik skorlarla mağlup ederek eledi. Fenerbahçe son 16 Turundaysa İstanbulspor'u 2-0 ve 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. TFF 1. Lig'de 19 hafta sonunda 31 puanla 4. sırada yer alan Giresunspor kupa macerasına 3.turdan başladı. İlk olarak Cizrespor'u 3-1 mağlup ederek tur atlayan Karadeniz ekibi Menemen Belediye'yi de 2-1'lik skorla saf dışı bıraktı. 5.Turda Alanyaspor ile eşleşen Akın Çorap Giresunspor, 4-2 ve 2-2'lik mücadeleler sonucu adını son 16'ya yazdırdı. Son 16 turunda Medipol Başakşehir'le eşleşen Metin Diyadin'in öğrencileri 3-1 kazandıkları maçın rövanşını 2-1 kaybederek çeyrek final bileti aldı. Fenerbahçe, Giresunspor ile şu ana kadar 4'ü Kupada, 12'si Ligde toplam 16 kez karşı karşıya gelirken 9 galibiyet aldı, 6 maç berabere bitti, 1 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGiresunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.