Göztepe hentbolda 3'te 3 yaptı

HENTBOL Erkekler 1'inci Ligi play off yarı final 1'inci Grubu'nda bugün Ankara'da oynadığı maçta Aydın PTT'yi 35-15 mağlup eden Göztepe, 3'te 3 yaparak Final Grubu'na kaldı. Başkent'teki turnuvada daha önce Yeditepespor'u 40-20, Ankara...

27 Nisan 2015 Pazartesi 15:45
Göztepe hentbolda 3'te 3 yaptı






HENTBOL Erkekler 1'inci Ligi play off yarı final 1'inci Grubu'nda bugün Ankara'da oynadığı maçta Aydın PTT'yi 35-15 mağlup eden Göztepe, 3'te 3 yaparak Final Grubu'na kaldı.
Başkent'teki turnuvada daha önce Yeditepespor'u 40-20, Ankara Metropol'ü de 40-21 yenen sarı kırmızılı ekip puanını 27'ye çıkardı.
Göztepe, 8-10 Mayıs'ta Kayseri'de oynanacak Final Grubu'nda Aydın PTT, Çukobirlik ve Trabzon Akçaabat Tütün ile karşılaşacak. Finallerde ilk iki sırayı alan takımlar adını Süper Lig'e yazdıracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.