Kahramanmaraş'ta derbi gerginliği

İstanbul'daki derbi maçında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından Kahramanmaraş'ta yolu trafiğe kapatarak kutlama yapan sarı-lacivertli takımın taraftarlarıyla polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Şükrü...

08 Mart 2015 Pazar 22:46
Kahramanmaraş'ta derbi gerginliği






İstanbul'daki derbi maçında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından Kahramanmaraş'ta yolu trafiğe kapatarak kutlama yapan sarı-lacivertli takımın taraftarlarıyla polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki derbi karşılaşmasının bitiş düdüğüyle Trabzon Bulvarı'nda Fenerbahçe toplanan taraftarları, sevinç gösterisi yaptı. Yolu trafiğe kapatarak davul ve zurna eşliğinde halay çeken sarı-lacivertli takımın taraftarları ile kutlamayı kaldırımdan yapmalarını isteyen polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet polisleri, kalkanlarla taraftarları uzaklaştırarak bir süre trafiğe kapanan yolu yeniden açtı. Kalabalık grup, daha sonra kaldırımlardan yürüyerek karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe lehine attığı tezahüratlarla galibiyeti kutladı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.