Lukas'ın adını yanlış yazdılar: GSStore bombası

Galatasaray'da satışa sunulan Lukas Podolski tişörtünde oyuncunun ismi 'Lucas' olarak yazıldı. Yanlışlık geç te olsa farkedildi, hatalı basılan formalar toplatılıyor...

05 Temmuz 2015 Pazar 22:36
Lukas'ın adını yanlış yazdılar: GSStore bombası






Lukas'ın adını yanlış yazdılar: GSStore bombası

Galatasaray'da satışa sunulan Lukas Podolski tişörtünde oyuncunun ismi 'Lucas' olarak yazıldı.


Galatasaray, kadrosuna kattığı Lukas Podolski'ye özel ürünleri satışa sundu. Ancak Alman yıldızın ismi tişörtlere yanlış yazıldı. Hata kısa bir süre sonra düzeltildi. Yapılan bu hata daha önce kaptan Sabri Sarıoğlu için hazırlanan 'Sarbi' formasını akıllara getirdi.

Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu Lukas Podolski'ye resmi imzayı attırırken bu transfer sarı kırmızılı camiada büyük sevinç yarattı.
Podolski, 3+1 yıllık sözleşmenin ardından sempatik hareketleri ile taraftarların ilgi odağı haline geldi ve Galatasaraylı yetkililer harekete geçti, Alman yıldız için GSStore üzerinden tişörtlerin ön satışını sunduğunu açıkladı.

 Yapılan hata kısa süre içerisinde düzeltildi
Son Güncelleme: 05.07.2015 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.