Manisa 19 Mayıs Stadı bakımda

MANİSA 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor yönetimi tarafından geçen hafta başlatılan zemin bakım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. Süper Lig'e yükseldiği dönemden bu yana tesisi Manisaspor'la ortaklaşa kullanan yeşil siyahlı...

09 Mart 2015 Pazartesi 11:59
Manisa 19 Mayıs Stadı bakımda






MANİSA 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor yönetimi tarafından geçen hafta başlatılan zemin bakım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.
Süper Lig'e yükseldiği dönemden bu yana tesisi Manisaspor'la ortaklaşa kullanan yeşil siyahlı kulüp, son zamanlarda zeminin iyice bozulması üzerine kolları sıvayıp yenileme faaliyetine girdi. Bozuk çimleri kaldırıp, rulolar halinde dörtlü karışım çim serdiklerini belirten Akhisar Belediyespor Stat Müdürü Rıza Çakır, şunları söyledi:
"İki Manisa kulübünün yanı sıra zaman zaman İzmir takımlarının da yararlandığı zemin, olumsuz hava koşullarının da etkisiyle çok yıprandı. Ancak yenileme çalışmalarının ardından Kardemir Karabükspor maçını, sağlıklı bir ortamda oynayacağız."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.