Mersin İdmanyurdu Futbolcuları Cumhuriyet Bayramı Kutladı

ZİRAAT Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında perşembe günü Hatayspor'la karşılaşacak olan Mersun İdmanyurdu'nda futbolcular, antrenman öncesinde sahada Türk bayrağı açıp Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü...

29 Ekim 2014 Çarşamba 14:48
Mersin İdmanyurdu Futbolcuları Cumhuriyet Bayramı Kutladı






ZİRAAT Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında perşembe günü Hatayspor'la karşılaşacak olan Mersun İdmanyurdu'nda futbolcular, antrenman öncesinde sahada Türk bayrağı açıp Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda yarın Hatayspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, maçın hazırlıklarına Macit Özcan Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde devam etti.
Antrenman öncesinde Türk bayrağı açıp Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan futbolcular, daha sonra düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda dar alanda pas çalışması yaptı.Teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlediklerini, bugünün çok sevinçli bir gün olduğunu söyledi.
Sporcular olarak yabancı futbolcuların da katılımıyla Cumhuriyet Bayramı'nı kutladıklarını belirten Çalımbay, "Malzemeci arkadaşımızın da babası Kore Gazisi olduğu için ona Koreyi anlatan temsili bir madalya hediye ettik" dedi.
Yarın karşılaşacakları Hatayspor maçıyla ilgili de açıklama yapan Çalımbay, maçlarda sürprizler yaşanabildiğini, sürpriz yaşanmaması için çalışacaklarını söyledi.
Maça tam kadro çıkmayacaklarını vurgulayan Çalımbay, "Genelde oynamayan arkadaşlarımıza şans vereceğiz. Bütün amacımız tur atmak. Mücadele etmeden maç kazanılmaz. Maçın sonuna kadar disiplinden kopmadan, mükemmel şekilde mücadele edip oynamamız gerekiyor. Kolay bir maç oynamayacağız. O yüzden aynı şekilde disiplinli olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş da takım olarak son günlerde iyi bir çıkışları olduğunu, ligde iyi bir yerde olduklarını söyledi.
Pazar günü Gaziantepspor ile ligde karşılaşacaklarını hatırlatan Serttaş, "Amacımız güzel gidişatı devam ettirmek, Gaziantep'ten puanla dönerek zirvede tutunmak istiyoruz. İleride korkulu rüya görmemek için bu güzel gidişatı gidebildiğimiz yere kadar götürmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.