Samsun'da gümüş madalya sevinci

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da düzenlenen Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası'nın 2'nci gününde 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu, Azeri rakibine uzatmalarda yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Vanlıoğlu'na madalyasını Gençlik ve Spor...

28 Mart 2015 Cumartesi 23:09
Samsun'da gümüş madalya sevinci






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da düzenlenen Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası'nın 2'nci gününde 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu, Azeri rakibine uzatmalarda yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Vanlıoğlu'na madalyasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç verdi.

Samsun'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Grand-Prix 2015 Samsun Judo Tudrnuvası'nda 2'nci gün heyecanı yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile gerçekleşen seremoninin ardından yapılan müsabakalarda 73 kiloda milli judocumuz Hasan Vanlıoğlu finale yükseldi. Finalde Azeri rakibiyle karşılaşan Hasan Vanlıoğlu, mücadeleyi uzatmalarda kaybetti ve gümüş madalya kazandı. Müsabakayı heyecanla izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, karşılaşma sonrasında Hasan Vanlıoğlu'na gümüş madalyasını taktı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.