Trabzonspor 0- Beşiktaş 2

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 24. hafta heyecanı Trabzonspor Beşiktaş maçı ile sona erdi.

05 Mart 2018 Pazartesi 22:32
Trabzonspor 0- Beşiktaş 2






Trabzonspor 0- Beşiktaş 2

   Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 24. hafta heyecanı Trabzonspor Beşiktaş maçı ile sona erdi. Beşiktaş dev karşılaşmada sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 47'ye yükselterek zirve takibini sürdürdü. Trabzonspor ise 36 puanda kalarak ağır bir yara aldı. Beşiktaş'a galibiyeti Negredo'nun 2 asistinde Babel'in 2 golü getirdi.

   . Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren dev karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı ve oldukça kritik bir galibiyet elde etti. Siyah-beyazlılar puanını 47’ye yükseltirken Trabzonspor 36 puanda kaldı. Büyük bölümü oldukça düşük tempolu geçen maçta Beşiktaş, 71’de Alvaro Negredo’nun pasında Ryan Babel’in boş ağlara gönderdiği topla 1-0 öne geçti. 78’de sahneye yine Negredo-Babel ikilisi çıktı. İkilinin verkaç yaptığı pozisyonda Babel, Onur Kıvrak’la karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi: 2-0. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-0 s0na erdi.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşTrabzonspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.