Uluslararası Bocce Turnuvası Tamamlandı

TÜRKİYE Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Bocce Turnuvası sona erdi. Kemer Ralli alanında düzenlenen turnuvaya, Türkiye, Fransa, Cezayir, Tunus, Japonya, İsviçre ve Letonya'dan...

02 Kasım 2014 Pazar 17:14
Uluslararası Bocce Turnuvası Tamamlandı






TÜRKİYE Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Bocce Turnuvası sona erdi.
Kemer Ralli alanında düzenlenen turnuvaya, Türkiye, Fransa, Cezayir, Tunus, Japonya, İsviçre ve Letonya'dan yaklaşık 140 sporcu katıldı. Raffa, petank ve volo disiplinlerinde milli takımlar düzeyinde yarışmaların da yapıldığı turnuvada, Türkiye'den 116 sporcu yer aldı.
Turnuvada, 'Open Erkekler Takım' kategorisinde Tunus birinci, Türkiye 1 takımı ikinci oldu. Türkiye 2 ve 3 takımları ise üçüncülüğü paylaştı. 'Open Double Çiftler' kategorisinde Tunus birinci, Türkiye ikinci olurken, 'Volo Takımlar' kategorisinde Türkiye 1 takımı birinci, Türkiye 2 takımı ikinci oldu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.