Wesley Sneijder Galatasaray’dan ayrılıyor

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Wesley Sneijder İgor Tudor’la arası düzelmeyince Galatasaray’dan ayrılma kararı aldı.

23 Mayıs 2017 Salı 08:27
Wesley Sneijder Galatasaray’dan ayrılıyor






Vesley Sneijder Galatasaray’dan ayrılıyor
   Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Wesley Sneijder İgor Tudor’la arası düzelmeyince Galatasaray’dan ayrılma kararı aldı.
Gazete Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre, son üç maçta sattığı gollerle yeniden  çıkışa geçip, toplamda 5 gol ve yaptığı 14 asistle bir kez daha taraftarın gözüne girmeyi başaran yıldız oyuncunun, önümüzdeki sezon için kendisine gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı ve teknik direktör İgor Tudor’la çalışmak istemediği için, ayrılmayı planladığı öğrenildi.
Geldiği günden bu yana Tudor’la yıldızı bir türlü barışmayan Hollandalı yıldız, yüksek maliyeti nedeniyle yönetim tarafından da gönderilmek isteniyor ancak alınan bu karar gizleniyordu.
Bir ara Tudor tarafından yedek bırakılan ancak işler kötü gidince tekrar 11’de oynatılan ve o günden bu yana attığı gollerle dikkat çeken usta oyuncu, Osmanlı maçında attığı gol sonrası da sevincini yine Tudor’la sorun yaşayan vatandaşı De Jong’a koşarak kutlamış ve açıkça mesaj vermişti.
HOLLANDA, AMERİKA VE İTALYA’DAN TEKLİFLER VAR
Galatasaray’dan ayrılmayı planlayan Sneijder’e ilk teklifin ülkesinden geldiği ve futbola adım attığı ilk takım olan Ajax’ın geri dönmesi için öneride bulunduğu ortaya çıktı.
Amerika’dan da teklif alan Sneijder’in, İtalyan ekipleri tarafından da yakın zamanda kapısının çalınabileceği öğrenildi.
7,5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunan Sneijder’in, vergilerle birlikte yıllık 6 milyon Euroyu bulan maliyetinden kurtulmak isteyen yönetimle anlaşarak, çok daha uygun bir bedelle bırakılabileceği konuşuluyor.
Son Güncelleme: 23.05.2017 09:00
Anahtar Kelimeler:
Vesley Sneijder
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.