AK PARTİ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ KAYA BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan aday adaylığı için Ali Kaya, resmi başvurusunu yaptı.

26 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
AK PARTİ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ KAYA BAŞVURUSUNU YAPTI






AK Parti Safranbolu Belediye Başkan aday adaylığı için Ali Kaya, resmi başvurusunu yaptı.
Safranbolu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş’e aday adaylığı in resmi başvurusunu yapan Ali kaya, kendisi için hayatının en önemli ve en şerefli günlerinden biri olduğunu söyledi.
Kaya, “26 Ekim 2013 tarihi hayatımın en önemli ve özel günüdür. Bu gün AK Parti Safranbolu İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Tabi 12 yıllık bir AK Parti süreci geçti bu ülkede. Ben de bu süre içinde AK Parti ailesinde bir takım görevler aldım. Sırasıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Başkanlığı, Ankara Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve arkasından AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelikleri görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. 12 Yıllık geçmişe baktığımız zaman, AK Parti çitayı her geçen gün bir kademe daha yukarıya çıkardı ve yükseltti. Biz de partimizin bu başarısı gibi bu süre içinde üç üniversiteyi bitirdik. Üniversite hayatımız boyunca da siyasi hayatın içinde yer aldık. Üniversite hayatımızdan sonra, ticari hayatımızda da memleketimi olan Safranbolu’yu tercih ettik ve burada ticaret görevimize başladık. Safranbolu’da Mali Müşavirlik yapan bir kardeşinizim. Eşim de Safranbolu’nun yerlisi ve burada Eczacılık yapan bir kardeşiniz. Safranbolu’nun ekmeğini yiyen, suyunu içen, havasını teneffüs eden ve ikamet eden birisi olarak AK Parti’den Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayıyım. Ticari hayatta bizlere gösterdiğiniz teveccühünüzden sonra 30 Mart 2014’te yapılacak olan mahalli seçimlerde karşınıza siyasette hizmet etmek için çıkmak istedik. Bu teveccühe inşallah yerel yönetimde de layık olacağız. Gençlik ateşi ile gönüllere hitap edeceğiz” dedi.
Bu süreçte AK Parti ile özdeşleşmiş olan Safranbolu Belediye Başkanlığı için Mehmet Ceylan, Nihat Cebeci ve Necdet Aksoy’a da teşekkür eden Ali Kaya şunları söyledi:
“Fakat çıtayı bir kademe daha yukarı taşımak için aday adayı olduğumu yinelemek istiyorum. AK Parti ailesine de tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbime bu günleri yaşattığı için, Başbakanımızın izinden gitme fırsat ve sizlerle yürüme imkanı oluşturduğu için hamdolsun.”
Konuşmaların ardından Ali Kaya, aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe Başkanı Ahmet Güneş’e teslim etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.