Ayvalık engelliler şenliği sona erdi

.

19 Eylül 2013 Perşembe 00:00
Ayvalık engelliler şenliği sona erdi






. Genel Merkezi Ankara’da bulunan Zihinsel Özürlüler Federasyonu tarafından bu yıl 21. gerçekleştirilen ve Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde düzenlenen ve 5 gün süren etkinlikler sona erdi.
Yüzlerce engelli ve engelli ailelerinin yaklaşık bir hafta süre ile birlikte çeşitli etkinliklerin yer aldığı programlar düzenlenen veda eğlencesi ve yakılan şenlik ateşinin ardından sona erdi. Aralarında Ereğli, Zonguldak ve Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneklerinin de yer aldığı gruplarda veda gecesinde hazır bulunurken, düzenlenen etkinlikte konuşan Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkanı Aynur Dankaz,” Zihinsel Özürlüler Federasyonunuzun Ayvalık tutkusu bundan 21 yıl evvel başladı. Dönemin belediye başkanları ve kaymakamlarının kucak açması sonucu federasyonumuzun işbirliği ile Türkiye’nin her yerinden her yıl binlerce çocuğumuzun refakatçileriyle birlikte ağırlamaya başladık. He yıl bir haftalık süre içerisinde yorgun gönüllerimiz, yorgun bedenlerimiz yerini adeta bir ömür gibi huzur ve mutluluğa bırakmaktadır. Bir haftalık süre içinde elden geldiğince ağırlamaya çalıştığımız engelli çocuklarımız ve onların arkasındaki gizli kahraman anneleri ile bu işbirliğini gerçekleştirdik. Bizlere 21 yıldır destek veren kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, Ayvalık, Küçükköy ve Altınova halkına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.