BAKAN EROĞLU, BAŞKAN ÇOBAN’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.

29 Kasım 2013 Cuma 00:00
BAKAN EROĞLU, BAŞKAN ÇOBAN’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ






Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ikinci dönemde de aday gösterilmesi ile ilgili olarak, “Başkan Çoban vaatlerinin ötesinde çok daha büyük hizmetlerde bulundu, inşallah hayırlı olur” dedi.
Bakan Eroğlu, katıldığı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Temsilciliği açılış gala töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ikinci dönemde de AK Parti’den aday gösterilmesini değerlendirdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kentte yaptığı hizmetleri çok başarılı gördüğünü ve bundan sonraki dönemlerde daha iyi hizmetler yapacağına inandığını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu: “Türkiye’de herkes seçime girerken özellikle vaatlerde bulunur. Biliyorsunuz, Burhanettin Çoban da bir çok vaatte bulundu seçimle ilgili. Bazıları ‘Bu vaatleri yerine getiremez’ dediler. Ama Burhanettin Çoban vaatlerinin ötesinde çok daha büyük hizmetlerde bulundu. Bakın içme suyu problemi son buldu, alt yapı, kaldırımlar tamamen yenilendi. Şehirde muazzam bir dönüşüm var, hakikaten her şey çok muhteşem, Afyonkarahisar’ın şekli değişti. Afyon artık Büyükşehirlerle yarışır hale geldi. Bunda Burhanettin Çoban’ın çok büyük rolü var. Ben kendisini çok başarılı buluyorum. Yeni dönemde de kendisinin büyük vaatleri olacak Afyonkarahisar’a hazırlık içinde. İnşallah hayırlı ve güzel olur.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.