Fahri hemşehrimiz oldu

Fas Krallığı İstanbul Başkonsolosu Mohammed Sbihi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

22 Eylül 2013 Pazar 00:00
Fahri hemşehrimiz oldu






Fas Krallığı İstanbul Başkonsolosu Mohammed Sbihi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan tarafından kabul edilen Başkonsolos Sbihi, İzmir’i çok beğendiğini söyleyerek, “Artık kendimi İzmirli sayıyorum” dedi.
İki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinin önemine değinen Başkan Vekili Aydoğan, Fas ve Türkiye’nin ekonomik anlamda güçlü ülkeler olduklarını vurguladı. Ziyarette Mohammed Sbihi, “Yolunuz hep aydın olsun” diyerek el yapımı mumluk hediye ederken, Sırrı Aydoğan da “fahri hemşehrimiz” dediği konuğuna, İzmir’in simgesi Saat Kulesi’nden oluşan bir plaket sundu.
Ziyarette, Sdmatching Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Habek, Yönetim Kurulu Üyesi Oussama Hassai ve Ege Bölge Müdürü Sevcan Tuncay da hazır bulundu. Fas heyeti, geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Türkiye-Fas Ticaret ve Yatırım İşbirliği Konferansı”ndan duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür organizasyonların önemini vurguladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.