Mogan’da oltalar en büyük sazan için atıldı

10.

22 Eylül 2013 Pazar 00:00
Mogan’da oltalar en büyük sazan için atıldı






10. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin üçüncü gününde amatör balıkçılar, Mogan’da oltalarını en büyük sazanı yakalayıp ödülü kazanmak için attı.
Gölbaşılı balıkçılar, sabahın erken saatlerinden saat 11.00’e kadar süren yarışmada heyecanla en büyük sazan balığını yakalamaya çalıştı. Renkli görüntülerin oluştuğu balık tutma yarışına ilgi büyük oldu.
En büyük balık yakalama ve en çok balık yakalama kategorilerinde düzenlen yarışmada, en büyük balık yarışmasında Mehmet Yılmaz birinci, Aydın Okman ikinci ve Sadettin Öztürk de üçüncü oldu. En çok balık yakalama kategorisinde ise birinciliği Aydın Okman, ikinciliği Yiğit koç ve üçüncülüğü de Özcan Otman elde etti.
Yarışmada dereceye girenlere kupa ve ödülleri, festival alanında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından verildi. Kupa törenine AYHAK Avcılık ve Yaban Hayatı Koruma Konfederasyonu (AYHAK) Başkanı Kamil Üçbaş, Gölbaşı Genç Avcılar Derneği yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kazananları tebrik ederek; kupalarını ve ödüllerini verdi.
Bu arada yarışmanın ardından canlı olan sazan balıklar yeniden Mogan’a bırakıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.