MUŞ’TA KAZA, 7 YARALI

Muş’ta meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
MUŞ’TA KAZA, 7 YARALI






Muş’ta meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, bir yakınını askere uğurlamak için Muş Havalimanına giden Demir ailesinin içerisinde bulunduğu 49 AU 022 plakalı hususi araç, havalimanı dönüşünde Hasan A. yönetimindeki 13 AK 430 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen araçlarda bulunan Aydın, Hanife, Engin ve Semih Demir ile Mehmet Balkaya, Ali Yalçın ve Hasan Ayni yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı.
Kazayı gören Ali Çelik isimli vatandaş, 49 plakalı aracın birden karşı şeride geçtiğini belirterek; “Birden fren sesiyle irkildim ve ne olduğunu anlamadan iki aracın birbirine çarptığını gördüm. Her iki araç da hurdaya döndü. Araçlarda biri çocuk 7 kişiyi yaralı çıkardık ve ambulanslarla hastaneye gönderdik. Araçlardan biri asker olan bir yakınını uğurlamak için havalimanına gelmiş” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.