NAZİLLİ BELEDİYESPOR BAŞKENT DEPLASMANINDA

Spor Toto 2.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
NAZİLLİ BELEDİYESPOR BAŞKENT DEPLASMANINDA






Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, zorlu Ankaragücü deplasmanına gidecek. Pazar 15.00’te başlayacak olan karşılaşma Ankara 19 Mayıs’ta oynanacak. Ankaragücü’nün cezası nedeniyle karşılaşmayı yalnızca bayanlar ve 12 yaş altındaki çocuklar izleyebilecek.
Oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet-3 yenilgi alan, teknik direktör Armağan Turhan ile yollarını 5-0 yenildiği Altay maçı sonrası ayıran Nazilli Belediyespor zorlu Başkent deplasmanında gülmek istiyor. Siyah-beyazlı ekipte teknik direktörlüğe Taşkın Güngör’ün getirilmesiyle moraller yükselirken futbolcular Ankaragücü deplasmanından galibiyetle dönerek kendilerine gelmek istiyor.
Yarın sabah Ankara’ya giderek maç saatini bekleyecek olan temsilcimizin Ankaragücü ile oynayacağı maçı Ordu Bölgesinden Volkan Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını, aynı bölgeden Mehmet Şengül, Trabzon bölgesinden Serkan Çınar yapacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.