SARIGÖL KARŞIYAKA İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarıgöl, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na belediye başkanlığı için aday adaylığı dosyasını teslim etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SARIGÖL  KARŞIYAKA İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI






Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarıgöl, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na belediye başkanlığı için aday adaylığı dosyasını teslim etti. Dosyasını ilçe başkanı Kerem Ali Sürekli’ye teslim eden Sarıgöl, “Karşıyaka Belediyesi’nin anahtarını Sayın Başbakanımız’a vermek için yola çıktım” dedi.
Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarıgöl, AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı’na resmi başvurusunu yaptı. İlçe başkanlığında dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye teslim eden Sarıgöl, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevindeki başarısını ve ardından gelen iktidarlık sürecini hatırlatarak, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaptı. Karşıyaka Belediyesi’nin anahtarını Başbakan’a vermek için yola çıktığını kaydeden Sarıgöl, “AK Partimiz Türkiye genelinde büyük başarılara imza atarken bizler İzmir ve Karşıyaka teşkilatı olarak bunun gerisinde kalamayız. Bizlere düşen önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi’nin de anahtarını Başbakanımız’a sunmaktır” diye konuştu.
“CHP’YLE FARKIMIZ AZALIYOR”
Partinin il ve ilçe teşkilatlarının seçim sürecinde yoğun ve hummalı çalışmalar içerisinde olduğunu ifade eden Sarıgöl, her geçen gün CHP ile aralarındaki farkın azaldığını bunu anketlerden de görebildiklerini söyledi. Tek isteğinin AK Parti’yi Karşıyaka ve İzmir’de birinci parti yapmak olduğunu ifade eden Sarıgöl, “Karşıyaka’nın ve İzmir’in anahtarını Başbakanımız’a sunmanın onurunu ve gururunu hep birlikte başaracağız” açıklamasında bulundu.
Partililer ise alkış ve ıslıklarla Sarıgöl’e tam destek verdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.