Cevizoğlu Bornova'da

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Gazeteci Hulki Cevizoğlu seçim çalışmaları kapsamında Bornova'da çarşı çarşı dolaşarak esnafın sorunlarını dinledi. Emekli Subay Eşleri Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD)...

08 Mayıs 2015 Cuma 12:25
Cevizoğlu Bornova'da






Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Gazeteci Hulki Cevizoğlu seçim çalışmaları kapsamında Bornova'da çarşı çarşı dolaşarak esnafın sorunlarını dinledi.
Emekli Subay Eşleri Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Bornova Şubesi'ne ziyaretlerde bulunan Cevizoğlu, İzmir'in sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini sundu. Emekli Subay Eşleri Derneği Başkanı Aynur Saraç ve dernek üyeleri ile görüşen Cevizoğlu askerlerin tutuklanmasına en çok Vatan Partisi'nin tepki gösterdiğini belirterek, “Bizlere oyları bölmeyin diyorlar. Ancak bunu demeyi asla hak etmiyorlar. Askerler tutuklanırken diğer partiler hiç bir şey yapmadı. Yanlarında bir tek Vatan Partisi vardı" dedi.
Prof. Dr. Rennan Pekünlü'nün davasını da izleyen Cevizoğlu daha sonra Bornova esnafı ile buluştu, kahvehanelerdeki vatandaşlar ile bire bir konuşarak partisinin programını tanıttı.
İZMİR ()
foto

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.