Bild'in küstah haberini, Türk basını okurlarına böyle verdi

Almanya'da Türk düşmanlığının bayraktarlığını yapan Bild'in son haberini bazı Türk gazeteleri okurlarına çarpıtarak duyurdu. İşte o haber

20 Haziran 2016 Pazartesi 03:57
Bild'in küstah haberini, Türk basını okurlarına böyle verdi






Bild'in küstah haberini, Türk basını okurlarına böyle verdi

Türkiye ve Erdoğan düşmanlığıyla bilinen Alman Bild Gazetesi'nin son haberi Türkiye'de okurlarına veriliş şekli Almanya'da yaşayan vatandaşların sert tepkisine neden oldu. Bazı gazetelerde "Türkiye'yi sevmek için 44 neden' başlığı ile verilen haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rağmen Türkleri Sevmemiz için 44 Neden" başlığını taşıyor. Almanca'dan Türkçe'ye çeviride Erdoğan düşmanlığını görmezden gelen Cihan Haber Ajansı Bild Gazetesi'nin Türkiye düşmanlığını adeta ört-bas etmek istemiş.
Sözde Ermeni soykırım yalanlarını aylardır gündemden düşürmeyen ve ülkede yaşayan 4 milyon Türk'ün tepkilerini üzerinde toplayan Bild Gazetesi son haberinde okurlarına "Erdoğan ve AK Parti'ye rağmen Türkleri seviyoruz" diyerek yeni bir nevi okurlarının gönlünü almaya çalışmış..

Bild haberinde "Trotz Erdogan 44 gründe, warum wir die Türkei lieben" (Erdoğan'a rağmen Türkiye'yi niçin sevmeli? İşte 44 Neden) başlığını kullanmıştı..
Son Güncelleme: 20.06.2016 13:38
Anahtar Kelimeler:
Bildin Küstah Haberi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.