Ukrayna kömür madeninde patlama: En az 30 ölü

UKRAYNA’nın doğusunda Donetsk bölgesinde Zasyadko kömür madeninde patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre patlamada en az 30 kişi hayatını kaybetti. Geri kalan yaklaşık 70 kişinin akıbeti bilinmiyor. Resmi olmayan kaynaklara göre...

04 Mart 2015 Çarşamba 10:34
Ukrayna kömür madeninde patlama: En az 30 ölü






UKRAYNA’nın doğusunda Donetsk bölgesinde Zasyadko kömür madeninde patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre patlamada en az 30 kişi hayatını kaybetti. Geri kalan yaklaşık 70 kişinin akıbeti bilinmiyor.
Resmi olmayan kaynaklara göre patlama metan gazından dolayı meydana geldi. Madenciler patlamadan sonra yerin altında mahsur kaldı. Madenin güvenlik sorumlusu Vladimir Tsymbalenko zehirli metan gazının tahliyesi için çalışıldığını ve uygun koşullar sağlandıktan sonra mahsur kalanların kurtarma işlemlerine başlanacağını açıkladı. Aynı madende 2006 yılında meydana gelen patlamada 13 kişi hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.